Kalamajan olympialaiset alkaa ti. 4.7.

Kalamajan olympialaiset ovat käynnistyneet ti. 4.7. Lajina oli mölkky. Jatkoa seuraa ti 18.7 klo 18 alkaen  Lajina frisbeegolf. Ti. 25 7 lajeina jousiammunta ja saappaanheitto.
Ti 1.8 klo 18 alkaen olympialaisten viimeisenä lajina metsägolf. Lopuksi päättäjäiset ja palkintojen jako. Ilmoittautumiset tapahtumapaikalla.
Sauna lämpiää kisojen jälkeen tiistaisin . Tervetuloa joukolla kisailemaan

Hämeen latualueen Rakastu kesäyöhön – nuku yö ulkona Evolla Iso-Tarusjärven leiripaikassa 17.-18.6.

Hämeen latualueen

Rakastu kesäyöhön – nuku yö ulkona

Evolla Iso-Tarusjärven leiripaikassa 17.-18.6.

Kolmas Suomen luonnon päivä kesäkuun puolessa välissä kutsuu meitä leiriytymään luonnon helmaan ja nukkumaan ulkona. Se ei välttämättä tarkoita avoimen taivaan alla, se voi olla teltassa, laavussa ja vaikkapa riippumatossa. Tervetuloa nukkumaan!

Kokoonnumme Iso-Tarusjärven rantaan kello 10 lauantaiaamuna. Toki jokainen voi tulla itselleen sopivan aikataulun mukaisesti, mutta pidetään kymmentä ohjeellisena ajankohtana. Leiriytymisen jälkeen lähdemme liikkumaan.

Timo-Petteri Padasjoen Ladusta on tarjoutunut vetämään maastopyöräretken, Janakkalan Ladun Hilkan kanssa pääsee melomaan, Martti Taivaltajista lähtee patikoimaan ja Sirpa Riihiladusta järjestää lapsille Muumien rastipolun.

Illalla istutaan nuotiolla, tarinoidaan ja tietenkin kisataan Mölkyn herruudesta.

Kukin tuo omat majoitteensa, ruokansa, harrastusvälineensä ja juomaveden. Osallistumismaksua ei ole. Ilmoittautumista ei myöskään ole, mutta mielelläni ottaisin vastaan tietoa arvioidusta lukumäärästä kultakin yhdistykseltä.

 

Iso-Tarusjärvi on Evon alueen koilliskulmassa, melko lähellä nelostietä, katso kartta. Osoite Taruksentie 298 tuo kutakuinkin perille, mutta laitamme myös opaskyltit tienpieleen.

 

Lisätietoja saa puhelimitse tai sähköpostilla:

Anna-Maija Rae

Hämeen latualueen yhdyshenkilö

puh. 040 583 2733

anna-maija.rae@pp.inet.fi

Pyöräretki 27.5

 

Suomen luonnon päivänä la. 27. 5 Villiinny keväästä. Samoojat järjestävät pyöräretken . Kokoontuminen lähtöä varten Lopen torille klo 10
Pyöräretki suuntautuu Hirvijärven suuntaan. Pyöräilyretken pituus on noin 25 km . Matkavauhti on kiireetön. Omat eväät mukaan .